Contact

Vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact op

Heb je interesse in loopbaancoaching of outplacement? Of heb je een andere vraag? Gebruik dan onderstaande gegevens of het formulier om contact op te nemen.

Vul het contactformulier in:

  Zij gingen je voor

  • Met behulp van Jouk ben ik van mijn oude functie front office medewerker naar de functie van opticien gegaan en gaan solliciteren. Inzicht in mijn talenten en drijfveren en de coaching van Jouk hebben mij geholpen om de juiste carrièreswitch te maken. Daar ben ik hem dankbaar voor.

   – Rowena

  • Ik heb bij JOUK Loopbaancoaching een goed traject gevolgd! De twee testen en de coachingsgesprekken gaven me nieuwe inzichten die me hebben geholpen een goed profiel over mezelf te krijgen om te solliciteren. Hierbij heb ik fijne tips gekregen. Jouk heeft me uitstekend gecoacht door goede vragen te stellen. Ik zou een loopbaanadvies bij hem zeker aanraden!

   – Richard ter Velde

  • Ik heb erg veel gehad aan het traject dat ik bij JOUK heb gevolgd. Hij maakt gebruik van professionele persoonlijkheidstesten die mij een goed inzicht gaven in mijn talenten, interesses en kansen. Kort na het traject heb ik een baan gevonden!

   – Jac de Beer

  • Ik heb mijn traject met Jouk als erg positief en ondersteunend ervaren. De testen en hierop aansluitende 1-1 gesprekken hebben goed inzicht gegeven in mijn talenten, uitdagingen en kansen. Jouk is een professionele coach, open minded en niet bang om af en toe een kritische vraag te stellen of je uit te dagen om anders naar jezelf te kijken.  Van Jouk heb ik de basis van het “omdenken” geleerd en mede dankzij dit traject en de fijne begeleiding heb ik de eerste stap gezet richting het zelfstandig ondernemen.

   – Eveline Terwindt

  • Na een lang dienstverband, met allerlei verschillende functies, besloot ik dat het tijd was om een stap te zetten naar een andere baan. Naar lang wikken en wegen besloot ik het roer om te gooien en iets totaal anders te gaan doen. Ontzettend spannend, maar ik besloot ook dat ik me er niet al te druk over zou maken. Wat is het ergste wat je kan gebeuren. Zo gezegd, zo gedaan, op 1 september startte ik met mijn nieuwe baan. Binnen twee weken voelde ik eigenlijk al, dat dit het niet was of misschien wist ik het al voordat ik eraan begon. Ik kreeg een enorme stressreactie en begon in alle hevigheid aan mezelf te twijfelen. Ik heb open kaart gespeeld met mijn nieuwe werkgever, die gaf mij terug dat ze heel blij met me waren. Maar ik dacht alleen maar, hoe dan…. Ik heb zoveel stress en ben zo mezelf niet. Ik kan nog veel beter en leuker, als ik maar ontspan. Best een zoektocht begon en ik besloot dit niet alleen te kunnen, deze baan leek het echt niet, ook niet na nog een paar keer nog harder proberen en werken. Zo kwam ik terecht bij Jouk, een ontzettend fijne intake gehad. Maar daarna kwam het twijfelen bij mij, is een loopbaancoach wel de goede interventie en moet ik eigenlijk niet gewoon met mezelf aan de slag en met wat ik nu tegen kom, kom ik dit in een nieuwe baan niet weer tegen. Ik belde Jouk op en hij zei, we plannen een wandelafspraak en dan hebben we het er samen over, daarna zie je maar wat je beslist. We hebben gewandeld en hij vertelde mij dat hij niet geloofde dat ik met mezelf aan de slag moest gaan, maar op zoek moest gaan naar mijn drijfveren en wat echt bij mij past als persoon. En dat ik dit, wat ik was tegengekomen bij deze baan, dan niet meer zou tegenkomen. Ik dacht het zal wel, eerst zien dan geloven. Toch besloot ik om met Jouk aan de slag te gaan. Hij is doortastend, laat je niet zomaar weglopen en is heel bekwaam in wat hij doet en aanbiedt. Lang verhaal kort gemaakt, ik startte in maart 2022 met mijn nieuwe baan en je gelooft het niet…. Vanaf dag één voelde dit totaal anders en dacht ik, dit kan ik en hier wordt ik gelukkig van. En nu bijna een jaar later denk ik dat nog steeds en met enige regelmaat denk ik nog terug aan ons “wandelgesprek” en refereer ik daaraan.

   – Marthe Plagman