Over JOUK.

Een introductie.

Na het afronden van mijn studie Interne Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik als adviseur in de overheidssector gewerkt. Vanuit dit werk heb ik de overstap gemaakt naar het werk als re-integratie adviseur en jobcoach. Mijn hart gaat uit naar het adviseren en coachen van kandidaten en mensen in diverse werkomgevingen. Het is mijn passie om mensen naar werk te begeleiden, hen te adviseren en te coachen bij het maken van keuzes. Ik geloof er in dat gelukkig zijn in werk leidt tot een gelukkiger leven.

Jobcoach. Loopbaancoach.

De afgelopen 12 jaar heb ik als loopbaancoach in Arnhem en Nijmegen werkervaring opgedaan in het begeleiden en adviseren van werkzoekenden in het vinden en behouden van werk. Tijdens deze werkervaring heb ik de erkende opleiding tot jobcoach afgerond en heb ik twee bedrijven opgebouwd die zich richten op werkzoekenden, voornamelijk met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Als eigenaar en leidinggevende werd ik minder gelukkig in mijn functie. Onder andere door de positie die ik had gekregen en de landelijk vastgelegde werkstructuren van gemeenten en UWV. Ik kwam in een moeilijke maar leerzame fase van mijn leven terecht. Ik voelde dat ik een keuze moest maken waardoor ik dichterbij mezelf kwam. Ik wilde weer gelukkig worden in mijn werk en daarmee ook in mijn leven.

Na het maken van deze lastige keuze heb ik mijn bedrijf overgedragen. Ik heb er voor gekozen om mijn hart te volgen. Dit gaf mij nieuwe energie en ik voel mij weer gelukkig in wat ik doe: ik zet mijn talent in en ik werk als adviseur en loopbaancoach.

Image

Coaching.

Uit mijn opgedane ervaring neem ik mee dat ik het belangrijk vind dat werknemers werk doen dat bij hen past, in wie ze zijn en wat ze doen. Door tijdens de coaching naar de kern te gaan ben ik in staat vanuit capaciteiten, waarden en ambitie met iemand samen haalbare doelen te stellen en in het moment stappen te zetten richting nieuw werk. Ik gebruik methodieken en coach op motieven, werkwaarden, capaciteiten en adviseer in profilering en het maken van realistische baankeuzes.

NOLOC. Erkend.

Sinds 2017 ben ik bij de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches (Noloc) aangesloten en erkend als loopbaanprofessional. Een gekwalificeerde loopbaanprofessional beschikt over beroepsspecifieke kennis en ervaring, werkt vanuit een helder beroepskader volgens een heldere gedragscode en investeert in de eigen deskundigheidsbevordering. Loopbaanprofessionals die de titel en het keurmerk Noloc erkend loopbaanprofessional dragen hebben aangetoond dat zij aan deze kwalificatie-eisen voldoen.

Mijn opleidingen.

  • Verandermanagement bij ICM opleidingen
  • Post HBO beroepsopleiding Jobcoach: participatie- en loopbaanprofessional bij Combo
  • NLP bij IEP opleidingen
  • Master Bedrijfscommunicatie: ‘Communicatie rondom organisatieveranderingen van invloed op het werkklimaat onder werknemers’
  • Certificeringen: loopbaancoaching, psychiatrische aandoeningen, casemanagement, wet verbetering Poortwachter, WIA, Wajong, psychologie en arbeidsdeskundig onderzoek
    Image Image Image Image
    Image Image Image Image