Loopbaancoaching bij JOUK

Een traject met 6 modulen

Meer dan 300 kandidaten succesvol aan een baan geholpen

Meer dan 200 kandidaten succesvol aan een baan geholpen

Ben je op zoek naar werk en heb je hulp nodig om te weten wat echt bij je past? Wil je graag weer energie krijgen van werk? Toe om een nieuwe uitdaging maar je weet niet goed waar je moet beginnen? Het helpt vaak wanneer iemand je coacht zodat je de juiste keuzes maakt.

Van binnen naar buiten.

Heb je het gevoel dat je niet op de juiste plek zit? Vind je het lastig om te kiezen? Of je moet opnieuw kiezen en je hebt nog geen idee? In coachingsessies help ik je kiezen met wat bij je past en coach ik je op talenten en drijfveren. Ik spiegel je in je zoektocht. Samen kijken we in dit traject naar realistische mogelijkheden op de arbeidsmarkt in en rondom Arnhem en Nijmegen.

Tijdens het traject krijg je inzichten in jezelf en gaan we samen over tot actie om keuzes te maken die bij je passen. Zo maak je met (zelf)vertrouwen een nieuwe stap in je loopbaan.

Actie.

Wil je weten waar je aan toe bent? Vaak zijn beroepskeuzetesten een goede inslag en is coaching helpend. Toch staan werkzoekenden dan vaak nog met lege handen.

Bij JOUK krijg je inzicht in je persoonlijkheid, capaciteiten en is een wetenschappelijk onderbouwde banentest succesvol. Een loopbaantraject bij JOUK zorgt ervoor dat je na verbeterde zelfinzichten tijdens het traject over gaat tot actie. Vanuit mijn expertise ondersteun ik je hierbij.

Het loopbaantraject.

 • Start. Maatwerk.

  Met de eerste kennismaking kom ik naast je te staan. Samen maken we inzichtelijk wat jouw vertrekpunt is. Zo kijken we naar studie- of werkverleden, ambities, beïnvloedende factoren, motieven en ‘waarden die voor jou werken’. We stellen een doel dat leidt tot nieuw werk.

 • Talenten. Werkwaarden.

  Iedereen heeft talenten. Met een werkwaarden- en capaciteitentest krijg je inzicht in drijfveren en kwaliteiten: je weet welke werkomgeving bij je past en wat jouw capaciteiten zijn.

 • Banenkansen.

  Het maken van een wetenschappelijk onderbouwde test geeft inzicht in sectoren en branches die aan jouw profiel worden gematcht. Door te reflecteren komen we tot inzicht waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen.

 • Plan.

  Door de fuikwerking in deze sessie kom je bij passende banen of sectoren waarin je kunt gaan werken. Zo worden jouw loopbaandoelen scherper en maken we een plan. We bereiden je samen voor op de volgende sessie.

 • Actie.

  Aan de hand van de gestelde doelen help ik je tijdens het traject met je profilering en je sollicitatievoorbereiding. Linkedin, je cv en je brief komen aan bod. Zoekrichtingen worden verscherpt en in het netwerk van Arnhem en Nijmegen doen we meer kennis op. De eerste stap om te solliciteren wordt gezet.

 • Coaching.

  Afhankelijk van de fase waarin je bent wordt de coaching op jou afgestemd. Met gesprekken aan de hand van jouw profiel en zoekgedrag bespreken we hoe jouw ontwikkeling er uit ziet.

Belastingvoordeel.

Wist je trouwens dat de belastingdienst aangeeft dat kosten voor loopbaantraject vanaf €250,- aftrekbaar zijn?

Loopbaancoaching bij JOUK kan als studiekosten bij je aangifte van belasting worden opgegeven. Dit geldt voor loopbaancoaching voor particulieren, werkgevers én zelfstandig ondernemers. Voor werkgevers geldt dat loopbaancoaching onder ‘gerichte vrijstellingen’ valt.

Wil je weten hoe je jouw aftrek berekent? Kijk op de website van de Belastingdienst.

Image

Over JOUK.

Na het afronden van mijn studie Interne Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik als adviseur in de overheidssector gewerkt. Vanuit dit werk heb ik de overstap gemaakt naar het werk als re-integratie adviseur en jobcoach. Mijn hart gaat uit naar het adviseren en coachen van kandidaten en mensen in diverse werkomgevingen. Het is mijn passie om mensen naar werk te begeleiden, hen te adviseren en te coachen bij het maken van keuzes. Ik geloof er in dat gelukkig zijn in werk leidt tot een gelukkiger leven.

Meer over JOUK
Image

Over JOUK.

Na het afronden van mijn studie Interne Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik als adviseur in de overheidssector gewerkt. Vanuit dit werk heb ik de overstap gemaakt naar het werk als re-integratie adviseur en jobcoach. Mijn hart gaat uit naar het adviseren en coachen van kandidaten en mensen in diverse werkomgevingen. Het is mijn passie om mensen naar werk te begeleiden, hen te adviseren en te coachen bij het maken van keuzes. Ik geloof er namelijk in dat gelukkig zijn in werk leidt tot een gelukkiger leven.

Meer over JOUK